Pembekal pabrik karét

1. Mesin tensil: nguji elongation karét 2. Kotak uji sepuh: Éta tiasa dianggo kanggo nguji sepuh hawa panas tina produk karét sareng plastik, insulasi listrik sareng bahan sanés pikeun nguji hasil s...
Aliran bagan sistem pakakas bantu pikeun panyampur panyalindungan lingkungan calakan (struktur tutuwuhan tilu tingkat) Aliran bagan sistem mesin bantu pikeun panyampur panyalindungan lingkungan cal...
Kneaders sareng mixer saleresna saluyu sareng kabutuhan produksi industri, tapi anggoana henteu sami, sareng masing-masing gaduh kaperluanana. Bedana husus nyaéta saperti kieu. Bédana antara kneader ...
Kneader dipaké pikeun nyaring plastik sareng nyampur karét sareng plastik, sareng ogé cocog pikeun nyampur bahan sareng kentel. Klasifikasi Kneader: Numutkeun struktur, éta tiasa dibagi kana kneader ...
Mesin bantu dina panyampur karét nyayogikeun rupa-rupa ngagos pikeun alat internal sareng alat bantu pikeun ngirimkeun, timbangan sareng nyoco bahan baku. Biasana kaasup: Sistem timbangan transportas...