Furnizuesi i fabrikës së gomës

1. Makinë elastike: zgjatje gome provë 2. Kutia e provës së plakjes: Mund të përdoret për provën e plakjes së ajrit të nxehtë të gomës dhe produkteve plastike, izolimit elektrik dhe materialeve të t...
Grafiku i rrjedhës së sistemit të makinerive ndihmëse për mikser inteligjent për mbrojtjen e mjedisit (struktura bimore tre katëshe) Grafiku i rrjedhës së sistemit të makinerive ndihmëse për mikser...
Kneaders dhe miksera janë në të vërtetë në përputhje me nevojat e prodhimit të industrisë, por përdorimet e tyre nuk janë të njëjta, dhe secila ka domosdoshmërinë e vet. Dallimet specifike janë si më...
Kneader përdoret për plastifikimin dhe zierjen e gomës dhe plastikës, gjithashtu është i përshtatshëm për përzierjen dhe zierjen e materialeve viskoze. Klasifikimi i Kneader: Sipas strukturës, ajo mu...
Makina ndihmëse në mikserin e gomës siguron gome të ndryshme për mikserin dhe pajisjen ndihmëse për përcjelljen, peshimin dhe ushqimin e lëndëve të para. Zakonisht përfshin: sistemin e peshimit të tr...