Снабдувач на фабрика за гума

1. машина за затегнување: тест гума издолжување 2. Тест кутија за стареење: Може да се користи за тест за стареење на топол воздух од гума и пластични производи, електрична изолација и други материј...
Дијаграм на проток на систем за помошна опрема на интелигентни миксери за заштита на животната средина (структура на три ката) Табела со проток на помошен машински систем за интелигентен миксер за ...
Кнајсерите и миксерите се всушност во согласност со производствените потреби на индустријата, но нивната употреба не е иста, и секој има своја неопходност. Специфичните разлики се следниве. Разликата...
Kneader се користи за пластифицирање и месење на гума и пластика, исто така е погоден за мешање и месење на вискозни материјали. Класификација на конадер: Според структурата, може да се подели на при...
Помошната машина на гумениот миксер обезбедува различни гуми за внатрешниот миксер и помошните уреди за пренесување, мерење и хранење на суровините. Обично вклучува: систем за мерење на товар на јагл...