Pembekal pabrik karet

1. Mesin tensile: elongation karet test 2. Kertu tes sepuh: Bisa digunakake kanggo tes penuaan udhara panas kanggo produk karet lan plastik, insulasi listrik lan bahan liyane kanggo nguji asil plast...
Tabel mili sistem peralatan bantu saka pangreksan perlindungan lingkungan cerdas (struktur tanduran telung tingkat) Tabel mili sistem peralatan bantu saka pangreksan perlindungan intelijen cerdas (...
Kneaders lan mixer sejatine sesuai karo kabutuhan produksi saiki industri, nanging panggunaan kasebut ora padha, lan saben wong duwe kabutuhan dhewe. Bedane tartamtu kaya ing ngisor iki. Bentenane an...
Kneader digunakake kanggo nggawe plastik lan knead saka karet lan plastik uga cocog kanggo nyampur lan bahan viscous. Klasifikasi Kneader: Miturut struktur kasebut, bisa dipérang dadi kneader kanthi ...
Mesin bantu ing mixer karet nyedhiyakake macem-macem rubrik kanggo alat internal lan alat bantu kanggo ngirim, nimbang lan menehi bahan mentah. Biasane kalebu: sistem penimbang transportasi bubuk kar...